Besplatan online trening s Eckhartom Tolleom

s hrvatskim titlovima!

Prijavite se ovdje

Zajedno započinjemo 13.03.2023.

Najvažniji uvid koji možete steći u svom životu jest spoznaja vaše istinske suštine

—Eckhart Tolle

Što ćete naučiti na ovom jedinstvenom treningu:

Kroz duboka, ali jednostavna učenja pronaći ćete svoj put do unutarnjeg mira

Dođite u puninu života sada, umjesto da je tražite u budućnosti ili prošlosti

Shvatite koja je vaša istinska priroda. Suština koja leži iza vaših misli.

Zajedno započinjemo ovaj online trening 13.03.2023. Do tada još:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Program dostupan s hrvatskim titlovima

Napomena: ovaj je program preveden samo putem titlova – bez glasovne sinkronizacije. Eckhart želi da vaše iskustvo s programom bude što protočnije i prisutnije.

Iskusite puninu života u svakom trenutku…

umjesto da samo stojite pored svog života kao promatrač!

Mnogi ljudi tragaju za puninom života – za osjećajem znanja, osjećajem svrhe u životu. U svojoj prošlosti traže pogreške koje mogu ispraviti u budućnosti. Stalno traže nove načine i rješenja u nadi da će u jednom trenutku napokon pronaći sebe i moći biti u potpunosti svoji!

Tražeći svoju sreću u prošlosti ili u budućnosti, provodimo život u stanju velike patnje:

Odsutnost u vašem vlastitom životu!
Dok se nadamo da će budućnost biti bolja ili dok neprestano razmišljamo o prošlosti, propuštamo sadašnji trenutak! Dok lovimo naše misli, zaboravljamo da iza tih misli stoji nešto što nam donosi ispunjenje koje tražimo:

Kontakt s našom istinskom suštinom
Zapravo, sadašnji trenutak je naša jedina prilika da iskusimo puninu našeg života. U sebi imamo sposobnost da u svakom trenutku osjetimo punu snagu života. Počnite osjećati vitalnost u svakom dijelu sebe već sada! Jer vi ste sam život – osjetite ga umjesto da samo osluškujete i čekate!

Revolucionarna teza koju ćemo zajedno istražiti u ovom treningu i koju ćemo dokazati: Ne postoji rješenje ovih problema…

Ali mi možemo biti rješenje: samo u SADA!

Izlaz iz naše evolucijske slijepe ulice i povratak na put života vodi nas natrag u život, umjesto da smo stojimo dok puštamo da naše misli vode glavnu riječ.

U životu nikad ne možemo stići, koliko god se trudili. Možemo samo živjeti u ovdje i sada. Kada postanete svjesni Sada s punom sviješću i svakom stanicom svoga tijela, osjetite čistu snagu: To je snaga života, snaga vašeg vlastitog bića.

Samo ova snaga vam može dati puninu života. Ova snaga je ta koja može voditi našu vrstu na put koji je u skladu sa samim životom!

I upravo ćemo tu snagu probuditi u vama u idućih 8 tjedana!

Kroz duboka, ali jednostavna učenja, duboke meditacije i metode koje vam omogućuju da osjetite snagu samog života u svakom trenutku, vi transformirate svoj život. Unutarnji mir i duboko ispunjenje, stalna sigurnost dalekosežnog značaja u vašem životu i nepresušni izvor obilja zamijenit će frustraciju, iscrpljenost i besmislenost.

Sreća je jedina stvar koja se množi kada se dijeli.
Slobodno podijelite ove videozapise sa svojom obitelji i prijateljima!

Instagram

Telegram
Whatsapp

O Eckhartu Tolleu

Eckhart Tolle rođen je u Njemačkoj, a školovao se na sveučilištima u Londonu i Cambridgeu. U dobi od 29 godina, duboka unutarnja promjena radikalno je promijenila tijek njegova života. U narednim godinama posvetio se razumijevanju, integriranju i produbljivanju ove transformacije, što je označilo početak intenzivnog unutarnjeg putovanja. Kasnije je radio u Londonu kao savjetnik i duhovni učitelj. Eckhartova pisana djela uključuju dva bestselera New York Timesa, oba svrstana u najutjecajnije duhovne knjige našeg vremena: izbor Oprah's Book Club-a Nova zemlja, i Moć sadašnjeg trenutka, koja je prevedena na više od 30 jezika.

O Eckhartu Tolleu

Eckhart Tolle rođen je u Njemačkoj, a školovao se na sveučilištima u Londonu i Cambridgeu. U dobi od 29 godina, duboka unutarnja promjena radikalno je promijenila tijek njegova života. U narednim godinama posvetio se razumijevanju, integriranju i produbljivanju ove transformacije, što je označilo početak intenzivnog unutarnjeg putovanja. Kasnije je radio u Londonu kao savjetnik i duhovni učitelj. Eckhartova pisana djela uključuju dva bestselera New York Timesa, oba svrstana u najutjecajnije duhovne knjige našeg vremena: izbor Oprah's Book Club-a  A New Earth, i Moć sadašnjeg trenutka, koja je prevedena na više od 30 jezika.